Nieuws

Wocon - DK Racing

Sinds begin dit jaar sponsort Wocon het Racing team rond Jonas De Kimpe.

DK-racing team is actief in de Supercar Challenge, waar zij meedingen om de prijzen onder begeleiding van het Ferry Monster Autosport team.

Jonas en Martin, de twee piloten, wisten ondanks de moeilijke start eerder dit seizoen toch een prachtige derde plaats te bemachtigen in het algemeen klassement van de Super Sport 1 divisie.

Een eerste en tweede plaats gedurende de twee races van SPA 500 waren een beloning voor het geleverde harde werk, en dit onder het wakend oog van het personeel van Wocon en partner Omniroof, die dat weekend op team-building waren. Het hoeft geen betoog dat dit ook voor de sponsors een prachtig moment was, 2 spannende races tijdens de aanwezigheid van de genodigden.

Als kers op de taart nam Jonas ons op 12 november samen met de andere sponsors en enkele genodigden mee voor een exclusieve ervaring op Francorchamps, waarbij niet alleen de skills van Jonas op het circuit in levende lijve mochten worden ondervonden, maar tevens de rijvaardigheid van alle partners en aanwezigen werd getest in een Funcar contest. Een unieke belevenis waarover nog lang zal worden nagepraat.

Wij wensen Jonas en zijn team veel succes voor volgend jaar en hopen weer van de partij te kunnen zijn.

Gepubliceerd op

18-11-2019