Visie

Onze visie en werkwijze

Wocon N.V.

Heeft u reeds een dossier dan maken wij graag een offerte op volgens het lastenboek, meetstaat en plannen van uw architect. Maar ook indien u nog niet bent gestart met een bouwdossier, dan helpen wij u graag verder en werken wij samen met u een offerte op maat uit. We spreken dan de nodige bouwpartners aan én ontwikkelen uw project volledig naar uw wensen.

Tijdens uw project staat ons team garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering, opvolging en begeleiding. Dankzij onze jarenlange samenwerking met andere professionele bouwpartners kunnen wij uw project van A-Z realiseren. De projectleider volgt het volledige dossier op, hierbij ondersteund door onze administratieve bedienden, werfleiders, ploegbazen én andere vakbekwame partners. Dit allemaal in nauwe samenwerking met de andere partijen van het bouwteam.

Kwaliteit, veiligheid én goede communicatie zijn de pijlers van onze werking. Wij streven dan ook voortdurend naar een absolute klantentevredenheid, wat zich vertaalt in terugkerende klanten en architecten.