Wie zijn wij

Wocon N.V. is een bouwbedrijf met familiaal karakter dat onder leiding van zaakvoerders Christel Wouters en Kris Van Hoyweghen tal van openbare en particuliere bouwprojecten realiseert. Waar vroeger de nadruk vooral lag op renovaties én openbare aanbestedingen, zijn wij heden meer actief in de particuliere sector, zowel voor renovatie als voor nieuwbouwprojecten.

Ons team bestaat uit 20 professionele eigen medewerkers, met daarnaast een uitgebreid netwerk van vaste onderaannemers waarmee wij een jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Dankzij onze samenwerking met tal van architecten en studiebureaus kunnen wij u helpen in uw zoektocht doorheen de complexe wereld van de bouwsector én bieden wij u een full service bij projecten op maat.

Recent zijn we eveneens gestart met de ontwikkeling van eigen projecten, waarbij wij het hele bouwdossier van A-Z in eigen handen nemen. Hierbij trachten wij om een mooie architectuur met specifieke karaktertoetsen te realiseren, uiteraard verder afgewerkt in overleg en volgens de wensen van de klant, maar waarbij wij tevens als energiebewust aannemer veel oog hebben voor energievriendelijke toepassingen.

Wij staan u dan ook graag bij met ons deskundig advies, rekening houdend met de esthetische eisen en wensen, evenals praktische haalbaarheid.

Onze contactgegevens

Meerstraat 221
1840 Londerzeel
T +32 (0)52 30 70 30
F +32 (0)52 30 70 39
E  info@wocon.be
W www.wocon.be
Wocon N.V.